Vi søker: Selger

Har du en interesse for teknologi og drives av å gjennomføre salg er du personen vi søker etter. Ønsker du å bidra til det grønne skiftet gjennom å bygge Norges nye eksporteventyr? Vi i Sensor Innovation trenger flere ambassadører som kan formidle vårt budskap som skal endre hvordan byggebransjen forholder seg til fuktskader i bygg.

Sted: Trondheim, Verdal, Oslo

Frist: 30. april 2023

Om Sensor Innovation

Sensor Innovation er et teknologiselskap etablert i 2018 med hovedkontor i Verdal samt avdelingskontor i Trondheim og Oslo. Vi leverer et sensorsystem – into®, som er en teknologi for å overvåke og varsle om fuktutvikling i bygg. Produktet er globalt ledende innen sitt segment og vi har økt oppdragsmengde i markedet. Selskapet er nå i en vekstfase og søker derfor flere nøkkelressurser i organisasjonen for å skalere videre internasjonalt.

1-sensor-innovation 4

Stillingens omfang

Som selger vil du bli en del av vårt salgsteam hvor fokus vil være å gjennomføre markedsstrategien og sikre en profesjonell utvikling og styring av selskapets kundemasse.

  1. Ansvar for målrettet salgsaktivitet iht. etablert markedsstrategi og salgsbudsjett
  2. Rådgiver og sparringspartner for våre kunder og partnere
  3. Representere selskapet i bransjesammenheng på messer, seminar og kundemøter

Kvalifikasjoner og egenskaper

Er du strukturert og målrettet, med en grunnleggende økonomiforståelse har du egenskapene vi søker. Har du i tillegg har kunnskap og erfaring med byggeprosesser er det ekstra interessant å prate med akkurat deg!

Hos oss vil du få:

  • Arbeide med ny og innovativ teknologi i et nytt marked med stort potensial
  • Varierte og utfordrende oppgaver relatert til hele produktsyklusen gjennom FoU, salg, distribusjon og kundeoppfølging
  • Gode utviklings- og karrieremuligheter
  • God opplæring og egen intern mentor
  • Konkurransedyktig lønn og bonusordning
  • Muligheter for eierandeler i selskapet

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss et søknadsbrev, CV og vitnemål til post@sensorinnovation.no eller søk via portalen vår på nettsiden innen 30. april 2023.

Arbeidssted vil enten være på kontoret vårt i Trondheim, Oslo eller ved hovedkontoret i Verdal. Noe reisevirksomhet må kunne påregnes i forbindelse med installasjoner, prosjektgjennomføringer og ved representasjon av selskapet i ulike settinger. Ved spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med oss!

Tor Ove Nesset
COO & styreleder
Tel.: 99 27 58 30
tor.ove.nesset@sensorinnovation.no