Vi søker: Prosjektsjef

Har du erfaring som prosjektleder fra byggeplass eller som rådgiver i utbyggingsprosjekter? Vi leter etter en prosjektsjef som skal stå i spissen for vår videre satsning i proptech-markedet. Du vil bli en aktiv rådgiver for vår kundemasse og være med å bygge opp en driftsavdeling hvor dine kunnskaper om bygg kombineres med sensordata og AI. Samtidig vil du kunne påvirke neste generasjon av produkter vi utvikler for fremtidens bærekraftige bygg. 

Bli med å utvikle morgendagens teknologi innen byggebransjen! 

Sted: Trondheim, Oslo, Verdal

Frist: 31. august 2023

Om Sensor Innovation

Sensor Innovation er et teknologiselskap etablert i 2018 med hovedkontor i Verdal samt avdelingskontor i Trondheim og Oslo. Vi leverer sensorsystemet into®, som er en teknologi for å overvåke og varsle om fuktutvikling i bygg før den gjør skade. Produktet er globalt ledende innen tilstandsbasert fuktovervåkning og vi har en sterkt økende markedsinteresse.

Vi er nå i en vekstfase og søker derfor flere nøkkelressurser i organisasjonen for å skalere videre internasjonalt!

Sensor-Innovation-5 2-1-1

Stillingens omfang

Prosjektsjefen vil bli en del av vår driftsavdeling. Arbeidsoppgavene innebærer både rådgivning, produktutvikling, markedsutvikling og ledelse. Dette omfatter blant annet oppfølging og on-boaring av prosjekter og kundemassen. Rådgivningen består av en kombinasjon mellom din byggkompetane og datainnsikten vi får via sensorsystemet, og vil være en viktig del av arbeidet inn mot ettermarked og produktutvikling.

 1. Faglig rådgivning og oppfølging av kundesegmenter
  - Herunder følger prosjektering og tilbudsarbeid
 2. Bidra i videreutviklingen av produkter og tjenester
  - Spesielt med tanke på rapporteringsverktøy og analyse
 3. Utvikle et nasjonalt og internasjonalt distribusjonsapparat
  - Mål om internasjonal lansering i 2024
 4. Utvikle en operativ driftsavdeling og nye driftsmodeller
  - Herunder bistå i installasjonsfaser og on-boarding

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker noen med erfaring fra byggeprosesser og/eller bygningsfysikk, helst med teknologisk utdannelse. Har du utdannelse som sivilingeniør innen bygg og miljø, eller lignende disiplin? Master eller bachelor innen bygg, eiendomsforvaltning eller andre relavente domener? Da ønsker vi gjerne å ta en prat med deg!

Hos oss vil du få:

 • Arbeide med ny og innovativ teknologi i et nytt marked med stort potensial
 • Varierte og utfordrende oppgaver relatert til produktutvikling, ledelse og prosjektstyring
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter
 • God opplæring og egen intern mentor
 • Konkurransedyktig lønn og bonusordning
 • Muligheter for eierandeler i selskapet

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss et søknadsbrev, CV og vitnemål til post@sensorinnovation.no eller søk via portalen vår på nettsiden innen 30. juni 2023. 

Arbeidssted vil hovedsaklig være på kontoret vårt i Trondheim med mulighet for overgang til Oslokontoret. Noe reisevirksomhet må kunne påregnes i forbindelse med prosjektgjennomføringer og ved representasjon av selskapet i ulike settinger. Ved spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med oss!

Tor Ove Nesset
COO & styreleder
Tel.: 99 27 58 30
tor.ove.nesset@sensorinnovation.no