Vi søker: Prosjektsjef

Vi søker en person med ønsker om å være med å bygge opp et teknologiselskap med sterkt økende etterspørsel. Vi ser helst at vedkommende har teknisk bakgrunn gjennom ingeniørutdanning eller teknisk fagskole. Den som blir ansatt vil ha ansvar for prosjektering og tilbudsarbeid, og vil samtidig være med i videreutviklingen av systemet hvor det skal legges til rette for mer automatisering og standardisering i tiden som kommer.

Har du erfaring som prosjektleder fra byggeplass eller som rådgiver i utbyggingsprosjekter? Vi leter etter en prosjektsjef som skal stå i spissen for vår videre satsning i proptech-markedet. Du vil bli en aktiv rådgiver for vår kundemasse og være med å bygge opp en driftsavdeling hvor dine kunnskaper om bygg kombineres med sensordata og AI. Samtidig vil du kunne påvirke neste generasjon av produkter vi utvikler for fremtidens bærekraftige bygg. 

Sted: Trondheim, Oslo

Frist: 31. januar 2024

Om Sensor Innovation

Sensor Innovation er et norsk teknologiselskap som har utviklet et unikt sensorsystem for tidlig deteksjon av unormal fukt- og temperaturutvikling. Små robuste sensorer benyttes til å danne et nettverk av noder som gir en kontinuerlig datastrøm. Dataen prosesseres automatisk i en skyløsning og fremstilles i grensesnittet into® Control System.

Her får man full oversikt over fukt- og temperaturutvikling med nøyaktig plassering av sensorer, styring av varslinger og alarmer, og tilstandsrapporter. Dermed kan brukeren drive proaktivt vedlikehold av bygningsmassen ved å oppdage fuktskader før de gjør skade, og derav forlenge levetiden for bygg.

Sensor-Innovation-5 2-1-1

Stillingens omfang

Prosjektsjefens ansvar innebærer prosjektering- og tilbudsarbeid, rådgivning mot kundesegmenter, produktutvikling og markedsutvikling. Rådgivningen består blant annet av tilstandsrapporter som gir en helthetlig vurdering av tilstanden til konstruksjonen. Til dette trenger vi en kombinasjon mellom byggkompetanse og data fra systemet.

  1. Prosjektering- og tilbudsarbeid

  2. Prosjektstyring i installasjonsfaser og on-boarding av into® Control System

  3. Bidra i videreutviklingen av produkter og tjenester - spesielt med tanke på prosjekterings- og analyseverktøy

  4. Bidra aktivt i nasjonal og internasjonal markedsutvikling

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker noen med en interesse for å jobbe med ny teknologi og som har teknisk bakgrunn gjennom ingeniørutdanning eller teknisk fagskole (gjerne med vekt på bygg, bygningsfysikk eller lignende). Vi ønsker gjerne å ta en prat med deg hvis dette passer din beskrivelse!

Hos oss vil du få:

  • arbeide med ny og innovativ sensorteknologi

  • arbeide i et nytt marked med stort potensial

  • gode utviklings- og karrieremuligheter

  • god opplæring og egen intern mentor

  • konkurransedyktig lønn og bonusordning

  • opsjonsprogram

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss et søknadsbrev, CV og vitnemål til post@sensorinnovation.no eller søk via portalen vår på nettsiden innen 31. januar 2024. 

Arbeidssted vil hovedsaklig være på kontoret vårt i Trondheim med mulighet for overgang til Oslokontoret. Noe reisevirksomhet må kunne påregnes i forbindelse med prosjektgjennomføringer og ved representasjon av selskapet i ulike settinger. Ved spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med oss!

Tor Ove Nesset
COO & styreleder
Tel.: 99 27 58 30
tor.ove.nesset@sensorinnovation.no