Vi søker: Prosjektsjef

Har du en interesse for teknologi og erfaring i byggebransjen er dette jobben for deg. Ønsker du å bidra til det grønne skiftet gjennom å bygge Norges nye eksporteventyr? Vi i Sensor Innovation trenger flere ambassadører som kan formidle vårt budskap som skal endre hvordan byggebransjen forholder seg til fuktskader i bygg.

Sted: Trondheim, Verdal, Oslo

Frist: 30. juni

Om Sensor Innovation

Sensor Innovation er et teknologiselskap etablert i 2018 med hovedkontor i Verdal samt avdelingskontor i Trondheim og Oslo. Vi leverer et sensorsystem – into®, som er en teknologi for å overvåke og varsle om fuktutvikling i bygg. Produktet er globalt ledende innen sitt segment og vi har økt oppdragsmengde i markedet. Selskapet er nå i en vekstfase og søker derfor flere nøkkelressurser i organisasjonen for å skalere videre internasjonalt.

Sensor-Innovation-5 2-1-1

Stillingens omfang

Som prosjektsjef vil du bli en del av vår driftsavdeling. Her er oppgavene tilknyttet gjennomføring og oppfølging av prosjekter i form av installasjoner, opplæring av kundemassen og ettermarked. Dette innebærer blant annet rådgivning gjennom bruk av din byggkompetanse kombinert med innsikten vi får via sensorsystemet.

 1. Ansvar for prosjektering og tilbudsarbeid
 2. Montasje og installasjon
 3. Opplæring av underleverandører og distributører samt sikre kundetilfredshet
 4. En viktig del av jobben på sikt vil være å videreutvikle våre rapporteringsverktøy gjennom innsikten du får i markedet. Her vil du støttes av vårt utviklerteam
 5. I tillegg vil du kunne delta i FoU-prosjekter for neste generasjon smarte sensorer

Kvalifikasjoner og egenskaper

Brenner du for fremtidens teknologi, er du kanskje den personen vi søker. Har du i tillegg erfaring fra byggebransjen og utdannelse som byggingeniør eller fagbrev med mesterbrev ønsker vi gjerne å snakke med deg.

Hos oss vil du få:

 • Arbeide med ny og innovativ teknologi i et nytt marked med stort potensial
 • Varierte og utfordrende oppgaver relatert til hele produktsyklusen gjennom FoU, salg, distribusjon og kundeoppfølging
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter
 • God opplæring og egen intern mentor
 • Konkurransedyktig lønn og bonusordning
 • Muligheter for eierandeler i selskapet

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss et søknadsbrev, CV og vitnemål til post@sensorinnovation.no eller søk via portalen vår på nettsiden innen 30. juni 2023. 

Arbeidssted vil enten være på kontoret vårt i Trondheim, Oslo eller ved hovedkontoret i Verdal. Noe reisevirksomhet må kunne påregnes i forbindelse med installasjoner, prosjektgjennomføringer og ved representasjon av selskapet i ulike settinger. Ved spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med oss!

Tor Ove Nesset
COO & styreleder
Tel.: 99 27 58 30
tor.ove.nesset@sensorinnovation.no