Vi er globalt ledende på tilstandsbasert overvåkning av fukt og temperatur i bygg.

Vil du vite mer om hvordan våre BREEAM-anerkjente sensorer kan forbedre dine byggeprosjekter? La oss ta en prat!

Våre sensorer varsler om fukt- og temperaturutvikling før det oppstår skade. Dette reduserer risiko, skaper forutsigbar drift og forlenger levetiden for bygget.

Fuktskader medfører store konsekvenser for den ansvarlige for et bygg, og koster samfunnet mange milliarder kroner. Derfor har vi utviklet systemet into®, med mål om å forebygge risikoen for skader i nye og eksisterende bygg, og skape bærekraftig drift i et langsiktig perspektiv.

Bevis_ Sensor Innovation (1)

Vår kompetanse har utspring fra erfarne kompetansemiljø i bygg- og anleggsbransjen, og ledende teknologimiljø. Sammen med ledende bransjeaktører innen forskning på bygg og maskinlæring har vi utviklet en algoritme som gir presise varslinger ved lekkasje og unormal fuktutvikling. Funksjonalitet og egenskaper i systemet er i kontinuerlig utvikling, gjennom tette samarbeid med entreprenør- og forsikringsbransjen. Dette samarbeidet gjør at vi sammen kan skape en ny retning for bygg- og anleggsbransjen, hvor fuktskader oppdages på et tidlig tidspunkt, slik at kostnader og klimautgifter går kraftig ned. Dermed får hele verdikjeden – fra bygningseier til forsikringsselskap – en mer forutsigbar drift- og vedlikeholdskostnad.

sondre-portrait

Sondre Rennan Nesset / CEO
 +47 458 31 781
 sondre.nesset@sensorinnovation.no

Erfaring som sivilingeniør i Nordic Semiconductor AS og Q-Free. Tidligere utviklingsleder i Mester Tak AS, spesialisert på digitalisering av bygg- og anleggsbransje. Sivilingeniør i elektronisk systemdesign og innovasjon ved NTNU.  Master i maskinlæring og kunstig intelligens ved Liverpool John Moores University.

tor-ove-portrait

Tor Ove Nesset / COO
 +47 992 75 830
 tor.ove.nesset@sensorinnovation.no

Erfaren leder med utdannelse innen teknologi, økonomi, ledelse og strategi. 35 års erfaring fra olje og gass, internasjonal vindkraft, rådgivning og bygg- og anleggsbransjen. 

bjørge-portrait

Bjørge Rennan Nesset / CPO
 +47 458 31 782
 bjorge@sensorinnovation.no

Erfaring som industridesigner gjennom bil- og møbelindustri. Erfaring i interaksjons- og strategidesign gjennom IT-konsulentselskap og plattformen Muttu. Sivilingeniør i industriell design ved NTNU, med tyngde innen produktdesign og strategi.

tore-portrait

Tore Bergan / CSM
 +47 450 14 500
 tore.bergan@sensorinnovation.no

Mange års erfaring som leder og selger fra blant annet Trondheim Bilkollektiv, Trondheim Kommune, Reitangruppen og Bygger'n. I sin stilling som CSM er han en rådgiver med et sterkt fokus på kundetilfredshet og service.

Ola_nettside-1

Ola Grong / CSM
 +47 993 50 031
 ola.grong@sensorinnovation.no

Har jobbet med teknisk B2B-salg gjennom 7 år som rådgiver og selger fra blant annet Tesla Trondheim. I tillegg har han erfaring som utbygger og tømrer.

Samarbeidspartnere

 

Verdal

 Dalhaug 10, 7650 Verdal

Trondheim

 Sirkus Shopping, Falkenborgvegen 1, 7044 Trondheim

Oslo

  Construction City, Ulvenveien 82E
      0581 Oslo